Blue Flower

Nu er vi endelig kommet i gang med at få opdateret vores have/går. Den gamle, store åbne gård der var her da vi flyttede ind, er ikke specielt spændende. 

 Udgangspunktet

Så Maj gik i gang med at planlægge noget nyt, og nu er vi endelig ved at være klar til at få det anlagt. 

De nye fliser er ankommet: 

og de gamle fliser er nu pillet op, og Aslan har fået en fin stor sandkasse: 

I dag bliver alle de gamle fliser så hentet, hvilket vil pynte en hel del. Det er ikke fordi det er en køn bunke at have liggende på græsplænen. 

I weekenden går det så løs med at få lagt de, cirka 7 ton, nye fliser i det meget fine layout, som Maj har designet. Det bliver spændende at se hvor langt vi når. 

Planen er at få lagt nye fliser hele vejen rundt om huset. Så den store gård man kan se på billederne her, men også de to mindre terrasser vi har på den anden side af huset, samt en sti hele vejen rundt om huset. 

I næste måned ankommer så det nye overdække, som skal installeres ved garagen, så vi har et sted at sidde i tørvejr ude i haven, hvis det ny skulle finde på at regne. 

 

Det gamle website oplevede flere og flere problemer, og jeg besluttede at skifte webhotel. I den forbindelse har jeg også valgt at gå bort fra Wordpress. Mange af problemerne opstod fordi webhotellet ikke understøttede Wordpress ordentligt, hvilket gjorde opdateringer meget besværlige.

Så nu har jeg skiftet til Joomla, og så snart jeg får styr ppå det, så kommer der noget indhold her. Der vil fortsat være fokus på løb, men jeg vil også gerne skrive om andet, så som spil, TV-serier, film, musik, bøger og alt muligt andet jeg interesserer mig for. 

 

/Frank